Džihadisti ponovo prete Evropi

Izvor: RTS, 27.Nov.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džihadisti ponovo prete Evropi

Islamska država je objavila fotografije koje bi mogle da se smatraju kao poziv na nove terorističke napade širom Evrope, uoči božićnih i novogodišnjih praznika.
Na jednoj od fotografija je maskirana osoba koja stoji iza Deda Mraza vezanih ruku, a u pozadini je londonska ulica Ridžent strit osvetljena božićnom rasvetom.

Na drugoj je Ajfelova kula u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Parizu i ruka koja drži krvavi nož.
"Uskoro na vašim praznicima", napisano je na fotografijama na engleskom, francuskom i nemačkom jeziku.
Džihadisti prete i Rusiji. U londonskom Ekspresu, pojavile su se fotografije na kojima je terorista sa oružjem pored logoa Svetskog fudbalskog prvenstva 2018. koje će pratiti desetine hiljada britanskih i drugih navijača iz celog sveta.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Islamska država objavila preteće fotografije: Uskoro na vašim praznicima

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2017

Islamska država objavila je fotografije koje bi mogle da se smatraju kao poziv na nove terorističke napade uoči božićnih i novogodišnjih praznika...Na jednoj od fotografija vidi se maskirana osoba kako stoji iza Deda Mraza sa vezanim rukama, dok je u pozadini londonska ulica Ridžent strit osvijetljena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.