Džerard u Liverpulu do kraja karijere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard u Liverpulu do kraja karijere

LONDON -

Kapiten Liverpula Stiven Džerard ostaće do kraja karijere u tom klubu posto je danas potpisao novi dugoročan ugovor.

Međutim, ni Liverpul, ni Džerard nisu objavili na koji period je obnovljena saradnja, a nisu obelodanjeni ni finansijski detalji novog sporazuma između kluba i njegovog legendarnog igrača.

"Veoma sam srećan, ovo je značajan dan za mene i moju porodicu. Volim Liverpul, za kojeg navijam od malih nogu. Živim san, jer sam kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednog od najvećih klubova na svetu", izjavio je 31. godišnji engleski reprezentativac, koji je čitavu karijeru proveo u redovima "crvenih" sa Enfilda.

Džerard je za Liverpul debitovao u novembru 1998. kao osamnaestogodišnjak i u klupskom dresu je do sada odigrao 566 utakmica na kojima je postigao 144 gola.

Boje nacionalne reprezentacije Engleske branio je na 89 mečeva, uz 19 postignutih golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.