Džerard Batler muva devojke u avionima

Izvor: Blic, 27.Jul.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard Batler muva devojke u avionima

Gde god da se nalazi, holivudski glumac Džerard Batler koristi priliku da muva zgodne devojke.

Nedavno mu je na letu iz Londona za Los Anđeles za oko zapela prelepa devojka, pa je uradio sve ne bi li pala na njegov šarm. Primetio je još na aerodromu Hitrou, pa je smislio kako da je upozna.

- Većina ljudi na aerodromu Džerarda nije ni primetilia zbog te devojke za kojom su se svi okretali. Bila je visoka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brineta, manekenski tip. Kada ju je i on primetio, sapleo se, skoro da je pao. Posle ukrcavanja, on je bio u prvoj klasi, a ona u ekonomskoj, ali sve vreme je izvirivao ne bi li je ponovo video. Onda je do devojke poslao stjuardesu s porukom i namignuo joj je. Svi putnici su počeli da se smeju kada je devojka zbog njega pocrvenela. Nakon poletanja više nismo videli da li se odazvala njegovom pozivu - ispričao je jedan od putnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batler zavodi po avionu!

Izvor: S media, 27.Jul.2011

Žerard Batler je od onih muškaraca koji kada vide lepu devojku ne oklevaju, već odnah stupaju u "akciju". Svedoci te njegove osobine bili su putnici na nedavnom letu London-Los Anđeles...Dok je pre par dana na londonskom aerodromu čekao poletanje aviona za Los Anđeles, prilično neprimetan od strane...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.