Džeko završio misiju u Romi, ide u Premijer ligu?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko završio misiju u Romi, ide u Premijer ligu?

Kako prenose mediji na Apeninima, bosanski fudbaler je praktično postigao dogovor sa čelnicima Vest Hema i trebalo bi u junu da se preseli u redove kluba iz Londona.

"Il Tempo" je preneo kako je Edin Džeko uspeo da izdejstvuje da u Vest Hemu ima istu platu kao sada u Romi što je negde oko 4,5 miliona evra godišnje.

Ugovor sa Romom ima do juna 2020. ali jasno je da ga neće produžavati.

Pitanje je samo da li će Roma i Vest Hem uspeti da se dogovore >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oko obeštećenja. Englezi su ponudili 15 miliona evra, ali čelnici "vučice" traže barem 20 miliona.

Džeko je u Premijer ligi igrao u dresu Mančester sitija sa kojim je osvojio titulu prvaka. U Romi je četiri sezone, a ove je na 32 utakmice u svim takmičenjima postigao ukupno 12 golova.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.