Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Bond otvara OI u Londonu

LONDON -

Danijel Krejg će, u ulozi tajnog agenta Džemsa Bonda, učestvovati na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu, na lični poziv britanske kraljice Elizabete, izvestila je lokalna štampa.

Krejg bi, zajedno s kraljicom, trebalo da se pojavi u kratkom promotivnom filmu pod nazivom "Dolazak" (The Arrival), koji treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bude prikazan 27. jula na otvaranju Igara.

Prema pisanju lista "San", tajni agent 007 u filmu stiže u Bakingemsku palatu, gde ga obaveštavaju da je dobio zadatak da otvori Olimpijske igre. Bond potom helikopterom stiže na stadion u Statfordu, gde se padobranom spušta u arenu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.