Džejms Blant raskinuo sa devojkom

Izvor: Blic, 23.Jan.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Blant raskinuo sa devojkom

Pevač Džejms Blant ponovo se upisao na listu slobodnih muškaraca nakon raskida sa dugogodišnjom devojkom, inače španskom manekenkom Sabinom Vidal.

Blant i njegova lepša polovina odlučili su da svako krene svojim putem nakon dve godine zajedničkog života u njegovoj vili na Ibici, prenosi "Daily mail”. Par je nedavno planirao i da ozvaniči svoju ljubav, ali nažalost to se nije desilo.

Muzičar, koji je ostvario multimilionerski profit, nakon raskida se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vratio u London, dok je Sabina ostala na Ibici.

Blant koji je prošle godine nastupio i pred beogradskom publikom, trenutno ima album "Some Kind Of Trouble” i uveliko se priprema za svetku turneju koju započinje idućeg meseca nastupom u Glasgovu.

Do tada još malo može da uživa u momačkom životu kako u svom luksuznom stanu na Ibici tako i u noćnom klubu "Bluntie’s” čiji je vlasnik.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.