Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga pobeda Mareja i Soaresa u Londonu

Britanac Džejmi Marej i Brazilac Bruno Soares pobedili su danas Huan-Sebastijana Sabala i Roberta Faraha u drugom kolu Grupe B završnog teniskog ATP turnira.

Marej i Soares su u Londonu pobedili sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3), posle sat i 15 minuta igre.

Njima je to druga pobeda, dok su Sabal i Farah ostvarili drugi poraz.

Pobedu i poraz imaju i Rejven Klasen i Majkl Venus, koji su ranije takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa 2:0 (7:6, 7:6) bili bolji od Nikole Mektića i Aleksandera Peje, koji su izgubili u prva dva kola.

Polufinalisti će biti poznati u četvrtak, kada će se u poslednjem kolu Grupe B Marej i Soares sastati sa Mektićem i Pejom, a Sabal i Farah sa Klasenom i Venusom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marej i Soares u polufinalu

Izvor: Mondo, 13.Nov.2018

Britanac i Brazilac izborili nastup u polufinalu Završnog masters turnira u Londonu...Britanac Džejmi Marej i Brazilac Bruno Soares pobedili su danas Huan-Sebastijana Sabala i Roberta Faraha u drugom kolu Grupe B završnog teniskog ATP turnira...Marej i Soares su u Londonu pobedili sa 2:0 u setovima...

Nastavak na Mondo...

Druga pobeda Marija i Soareša

Izvor: B92, 14.Nov.2018, 12:33

Britanac Džejmi Mari i Brazilac Bruno Soareš pobedili su Huan-Sebastijana Sabala i Roberta Faraha u drugom kolu Grupe B završnog teniskog ATP turnira...Mari i Soareš su u Londonu pobedili sa 2-0 u setovima (6:4, 6:3), posle sat i 15 minuta igre...Njima je to druga pobeda, dok su Sabal i Farah ostvarili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.