Izvor: RTS, 02.Avg.2021, 13:34

Drama u Londonu - Kejn se nije pojavio na treningu

Hari Kejn se nije pojavio na treningu Totenhema, što su svi mediji u Engleskoj ocenili kao pokušaj sjajnog napadača da natera upravu kluba da ga proda ovog leta.
Najbolji igrač Totenhema se nije pojavio na jutrošnjem treningu, prvom posle odmora.

Kejn se, praktično, oprostio od navijača u poslednjem kolu prošle sezone, govoreći da je možda prilika da klub zaradi ozbiljan novac, a on konačno dobije priliku da se bori za trofeje. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Engleski mediji navode da je Kejn imao "džentlmenski dogovor" sa prvim čovekom Totenhema, Danijelom Levijem, da može da napusti klub u slučaju dobre ponude i ukoliko se ekipa ne plasira u Ligu šampiona.
Mančester siti želi napadača, hari Kejn je prvi izbor i samo se čeka pravi trenutak da "građani" krenu u snažan napad na njegov potpis.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRAMA OKO HARI KEJNA: Sapunica leta i dalje traje!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2021

Engleski fudbaler Hari Kejn propustio je danas trening Totenhema i tako pokrenuo nagađanja o njegovom odlasku iz kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.