Drama i hapšenje na pisti Hitroa

Izvor: Blic, 13.Mar.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama i hapšenje na pisti Hitroa

Britanska policija uhapsila je danas muškarca nakon što je sa torbom preskočio bezbednosnu ogradu i istrčao na pistu aeroroma "Hitrou" u Londonu, saopštila je policija.

Incident se dogodio malo posle 14 časova po lokalnom vremenu, na severnoj poletnoj pisti aerodroma, inače jednog od najprometnijih u Evropi.

Izveštač Bi-Bi-Si-ja potvrdio je da su očevici videli da su naoružani policajci sa psima tragačima opkolili čoveka, a zatim proverili sadržaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ruksaka.

Od uhapšenog je potom oduzeta torba i u toku je obrada njenog sadržaja.

Portparol aviokompanije "Britiš ervejz", koja najčešće koristi aerodrom, rekao je da će zbog incidenta biti otkazano nekoliko letova, ali nije precizirao tačan broj.

Ovaj deo piste londonskog aerodroma neko vreme bio je zatvoren.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.