Piksi posetio Mitrovića u Londonu, srpski reprezentativac na terenu možda već u nedelju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2022, 14:04

Piksi posetio Mitrovića u Londonu, srpski reprezentativac na terenu možda već u nedelju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković posetio je u Londonu napadača Fulama i člana nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića, koji se oporavlja od povrede skočnog zgloba.

Mitrović je prošlog vikenda na meču Premijer lige protiv Njukasla obnovio povredu skočnog zgloba, koju je zaradio tokom nastupa za reprezentaciju Srbije na duelu sa selekcijom Švedske.

U saopštenju Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saveza Srbije (FSS) se navodi da je Stojković želeo da se na licu mesta vidi sa najboljim strelcem u istoriji nacionalnog tima i da sazna nešto više o stepenu povrede napadača Fulama.

Stojković i Mitrović su, između ostalog, razgovarali i o planu i programu za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor Srbije je na kraju poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Srbija će na SP, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

"Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi. Selektor našeg nacionalnog tima nastaviće do tada da obilazi reprezentativce Srbije širom Evrope. Stojković će sa delegacijom FS S otputovati u Frankfurt gde je u nedelju od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik EP. Stojković je kao kapiten predvodio tadašnju reprezentaciju SR Jugoslavije na EP u Belgiji i Holandiji", saopštio je FSS.

Mitrović neizvestan za meč sa Vest Hemom

Menadžer Fulama Marko Silva izjavio je da je napadač londonskog kluba i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović neizvestan za meč 10. kola Premije lige protiv Vest Hema, prenose britanski mediji.

Mitrović ima problem sa skočnim zglobom desne noge koji još nije zalečio. On se povredio na meču Lige nacija između Srbije i Švedske. Srpski napadač bio je prošlog vikenda u timu Fulama na duelu protiv Njukasla u devetom kolu Premijer lige, ali je ranije završio meč zbog povrede.

"Bio je na treningu danas i radio je malo, bolje mu je, ali je i dalje neizvestan za naredni meč. Mogao bi da bude spreman za nedelju, a možda sledeće nedelje. Sutra ćemo ponovo da uradimo procenu", rekao je Silva i dodao da je Mitrović povredio ligamente u stopalu, ali da situacija "nije ozbiljna".

Fulam će u nedelju gostovati ekipi Vest Hema.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.