Došao nam Pirs Brosnan

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao nam Pirs Brosnan

Pirs Brosnan koji 20. maja počinje da snima film "November man" stigao je sinoć u Beograd. Iako je negov let iz Londona kasnio dva sata po izlasku iz aviona, nasmešio se, namignuo i zatim ušao u crnu limuzinu koja ga je odvezla u "Hajat". Na aerodromu ga je dočekala Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević.

Tek što smo ispratili Kevina Kostnera, u Beograd je stigla još jedna velika filmska faca - irski glumac, Pirs Brosnan. On će skoro dva meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << provesti u Srbiji, tako da je poneo nekoliko velikih kofera punih garderobe, a ono što ga očekuje u četvrtak jeste proslava šezdesetog rođendana. Nakon toga počinje snimanje akcionog trilera "November man", u kome bi trebalo da igra i atraktivna Olga Kirilenko.

Brosnan koji je igrao Džejmsa Bonda u četiri filma pred dolazak u Srbiju poručio je da u "filmskoj areni ima mesta za još jednog špijuna".

- Ne može Danijel Kreg sve da ih igra - našalio se glumac koji je ujedno i producent filma "Novembar man", špijunske akcije zasnovane na romanu Bila Grandžera.

Režiju potpisuje Rodžer Donaldson ("Koktel", "13 dana", "Regrut"). Brosnan igra

I Selma Hajek stiže u Srbiju!

bivšeg agenta CIA koji odlazi na misiju u kojoj se sukobljava sa bivšim učenikom a potom biva upleten u prljavu igru u kojoj su najvažniji ljudi iz CIA, pa čak i ruski predsednik...

Ivica Dačić je primio Kostnera. Da li će i Brosnana?
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Došao nam Pirs Brosnan

Izvor: Dzungla.org, 13.Maj.2013

Pirs Brosnan koji 20. maja počinje da snima film „November man“ stigao je sinoć u Beograd. Iako je negov let iz Londona kasnio dva sata po izlasku iz aviona, nasmešio se, namignuo i zatim ušao u crnu limuzinu koja ga je odvezla u „Hajat“. Na aerodromu ga je dočekala Indija Oksenberg, unuka...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.