Dopingovani igrači Arsenala, Čelsija, Lestera...

Izvor: Press, 04.Apr.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dopingovani igrači Arsenala, Čelsija, Lestera...

Britanski lekar Mark Bonar izneo je tvrdnje da je pomogao u dopingu oko 150 sportista, uglavnom sa Ostrva, među kojima su i fudbaleri iz Premijer lige.
foto: b92.net
Bonnar je u intervjuu britanskom listu Tajms otkrio da su doping sredstva koristili fudbaleri Arsenala, Čelsija, Lestera i Birmingema, ali i kriket igrači, biciklisti i mnogi drugi...
"Sportisti su imali usmeni dogovor sa mnom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nisam želeo da se medijski ističem i reklamiram", rekao je Bonnar za Tajms. 

Doktor Bonar radio je u londonskom Čelsiju u periodu od 2001. do 2007. godine i otkrio je da su igrači uzimali zabranjene supstance tokom njegovog boravka u klubu.

Za sada ne postoje konkretni dokazi u ovom slučaju, niti su otkrivena imena sportista.
 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Čelsi i Arsenal odbacuju optužbe kao lažne

Izvor: Danas, 04.Apr.2016

Beograd - Fudbaleri premijer lige, uključujući igrače Čelsija, Arsenala i Lestera, koristili su zabranjene doping lekove, tvrdi Mark Bonar, doktor iz Britanije, koji je navodno snabdevao više od 150 sportista nedozvoljenim supstancama, objavio je Sandej tajms...Bonar takođe navodi da su i drugi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.