Donacija fondacije ”Princeza Katarina” Studentskoj poliklinici (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Jun.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija fondacije ”Princeza Katarina” Studentskoj poliklinici (VIDEO)

Studentska poliklinika u Nišu čije usluge koristi oko 37 hiljada visokoškolaca danas je dobila svoju prvu donaciju. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina obezbedili su električni ginekološki sto i stomatološku stolicu ukupne vrednosti 20 hiljada evra. Oni su tokom svoje posete Nišu obišli i Kliniku za plućne bolesti u Knez selu kojoj su ranije putem humanitarne organizacije Lajflajn iz Londona renovirali odeljenje za palijativno zbrinjavanje u šta je uloženo 100 hilada >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << evra.
Studentska poliklinika u Nišu konačno se osavremenila. Reč je o donaciji fondacije “Princeza Katarina“ putem koje je na pomenutu kliniku stigla nova stomatološka stolica a, nakon što prođe carinsku proceduru, poliklinika će dobiti i električni ginekološki sto. Ukupna vrednost donacije iznosi 20 hiljada evra.
Ovo je prva ozbiljnija donacija Studentskoj poliklinici koja postoji 17 godina. Osavremenjivanje opreme je, prema rečima direktora doktora Radomira Pešića, od velikog značaja, a ovo je, složili su se, tek početak saradnje sa fondacijom “Princeza Katarina“.
Usluge Studentske poliklinike može da koristi oko 37 hiljada studenata. U ovom trenutku je otvoreno više od 27 hiljada kartona.

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.