Dokaz da su neka modna prijateljstva besmrtna

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokaz da su neka modna prijateljstva besmrtna

Manolo Blahnik je u saradnji sa British Fashion Councilom odao počast svojoj dragoj prijateljici, Anni Piaggi na poslednjem londonskom Fashion Weeku. Čuvena ekscentrična stilistkinja i modna urednica je preminula u avgustu 2012. godine.

Dizajner cipela koje dame prosto obožavaju, ovaj put se pozabavio nešto drugačijim projektom. Naime, on je pretvorio Somerset House u pravi engleski vrt. Blahnik se potrudio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << London koji je Piaggijeva toliko volela, učini predmetom pažnje i inspiracije, kao i da njene vizije protka kroz celu ideju. Upravo ta ljubav prema ovom gradu i njegovim seoskim predelima, vezivala je ova dva velika modna uma i nagnala je kreatora da stvori neke od svojih najuspešnijih skica.
Blahnik je takođe istakao da je više nego potrebno ponovo udahnuti život mnoštvu malih fabrika širom Engleske. Materijali i ideje koje ova zemlja poseduje učiniće da London još više zablista na polju mode.
A šta je to što čini London tako istaknutim na internacionalnoj modnoj sceni, kada mu je energija potpuno različita od na primer Milana i Parisa? To su mladi talenti sa svojim nepresušnim idejama, koje ostavljaju bez daha i u koje vredi ulagati, poentirao je Manolo Blahnik. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Neka modna prijateljstva su zaista besmrtna

Izvor: Press, 05.Mar.2013

Manolo Blanik (Manolo Blahnik) je u saradnji sa Britiš Fešn Kaunsilom (British Fashion Council) odao počast svojoj dragoj prijateljici, Ani Piađi (Anni Piaggi) na poslednjem londonskom Fešn Viku (Fashion Week). Čuvena ekscentrična stilistkinja i modna urednica je preminula u avgustu 2012. godine.. . Dizajner...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.