“Dojče banka” otpušta do 20.000 radnika

Izvor: Capital.ba, 07.Jul.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dojče banka” otpušta do 20.000 radnika

BERLIN – Njemačka “Dojče banka” mogla bi ukinuti do 20.000 radnih mjesta u okviru globalnog restrukturisanja poslovanja. Očekuje se da će najveći broj radnih mjesta biti ukinut u Londonu i u njujorškom Volstritu, navodi britanski “Bi-Bi-Si”. Njemački bankarski gigant suočen je sa dugoročnim problemima, uključujući profitabilnost određenih operacija i padom cijena akcija. “Dojče banka” je u nekoliko navrata pokušao sa reorganizacijom poslovanja, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i neuspjele razgovore o spajanju sa “Komercbankom” u aprilu. Odbor “Dojče banke” danas bi trebalo da odobri plan o restrukturisanju koji će rezultirati ukidanjem petine od ukupnog broja radnih mjesta na globalnom nivou. Srna Чланак “Dojče banka” otpušta do 20.000 radnika се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: London,   Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Deutsche Bank ukida 18.000 radnih mjesta do 2022. godine

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Jul.2019

BERLIN – Deutsche Bank najavila je danas da će do 2022. godine ukinuti 18.000 radnih mjesta u okviru opsežnog restrukturiranja, a s ciljem da obnovi profitabilnost i poboljša povrat dioničarima...Banka, čije je sjedište u Frankfurtu, objavila je plan restrukturiranja koji će omogućiti prodaju...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.