Izvor: Beta, 23.Nov.2009, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene pozorišne nagrade Ivning standarda

LONDON, 23. novembra 2009. (Beta-AP) - Glumica Rejčel Vajs i glumci Mark Rilans i Ijan Makelen dobitnici su pozorišnih nagrada koje je u ponedeljak dodelio londonski list Ivning standard.

Rejčel Vajs je nagradjena za najbolju žensku ulogu u pozorišnom komadu "Tramvaj zvani želja", a Rilans je proglašen za najboljeg glumca u komadu "Jerusalim". Makelen je dobio specijalno priznanje "za izuzetan doprinos britanskom teatru".

"Jerusalim" je izabran za najbolji pozorišni komad, dok je za najbolji mjuzikl proglašena predstava "Hello Dolly!". Rupert Guld je nagradjen za režiju komada "Enron".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majklu Džeksonu četiri Američke muzičke nagrade

Izvor: NaDlanu.com, 23.Nov.2009

LOS ANĐELES, 23. novembra 2009. (Beta-AP) - Majkl Džekson ušao je u istoriju pošto je posthumno dobio četiri Američke muzičke nagrade na svečanoj dodeli tih priznanja u nedelju uveče u Los Anđelesu. Pokojni "kralj popa" tako je postao izvođač sa najviše priznanja u istoriji dodele Američkih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dodeljene pozorišne nagrade Ivning standarda

Izvor: NaDlanu.com, 23.Nov.2009

LONDON, 23. novembra 2009. (Beta-AP) - Glumica Rejčel Vajs i glumci Mark Rilans i Ijan Makelen dobitnici su pozorišnih nagrada koje je u ponedeljak dodelio londonski list Ivning standard. Rejčel Vajs je nagrađena za najbolju žensku ulogu u pozorišnom komadu "Tramvaj zvani želja", a Rilans je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.