Dizač tegova ispustio 196 kg sebi na glavu

Izvor: Politika, 08.Avg.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizač tegova ispustio 196 kg sebi na glavu

LONDON – Dizač tegova Matijas Štajner doživeo je nezgodu kada je pokušao da iz trzaja podigne 196 kilograma na Olimpijskim igrama u Londonu.

U drugom pokušaju, olimpijski šampion sa Igara u Pekingu 2008. godine je izgubio ravnotežu pod velikim teretom, a teg mu je pao na vrat i glavu.

Medicinsko osoblje je pritrčalo i posle ukazane pomoći, 29-godišnji Štajner je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << uspeo da mahne publici.

Rođeni Austrijanac, koji se pod zastavom Nemačke takmiči od 2008. godine, nije zadobio teže povrede, ali je morao da se povuče iz daljeg takmičenja, prenose britanski mediji.

Beta

objavljeno: 08/08/2012
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.