Divac potpisao poziv za učešće na OI 2012.

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac potpisao poziv za učešće na OI 2012.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac potpisao je na svečanosti u beogradskom hotelu Hajat zvanični poziv za učešće na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i ozvaničio vek kontinuiteta Srbije na Igrama.

Sada smo za još jedan korak bliži Londonu. Naš tim se gradi i raste. Napredujemo kako rezultatski, tako i u broju kvalifikovanih sportista u odnosu na isti period pre Igara u Pekingu. Zajedno sa našim partnerima na projektu „London >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 2012“, Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, Vladom Autonomne pokrajine Vojvodine, gradom Beogradom, Međunarodnim olimpijskim komitetom i sponzorskim pulom, dali smo sve od sebe da sportistima Srbije omogućimo one uslove koje oni zaslužuju i koji će ih izjednačiti sa sportistima širom Sveta – istakao je Divac.
Prisutnima se obratila i ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković.
Ministarstvo i Olimpijski komitet imaju iskrenu i sadržajnu saradnju. Negujemo istinsko partnerstvo koje omogućava bolje pripreme i rad naših sportista. Olimpijske igre su najveći događaj u svetu. Oni koji su se kvalifikovali od srca im čestitam, jer je to ogroman uspeh, a oni koji nisu neka to što pre učine na ponos svih nas i svoje zadovoljstvo – istakla je ministarka.
Posebne zastave kojima će biti obeležene kuće srpskog tima u olimpijskom selu u Londonu i Riju, predsednik Vlade Divac predao je Ivani Španović, Aleksandru Dreanovaku, Zorani Arunović, Nađi Higl, Nikoli Stojiću, Marku Tomićeviću i Slobodanu Soru.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.