Divac: Milica vratila veru

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Milica vratila veru

Predsednik OKS Vlade Divac rekao je da je presrećan što je zahvaljujući tekvondistkinji Milici Mandić naša zemlja osvojila prvo zlato na Igrama u Londonu.

 

Predsednik OK Srbije - Vlade Divac

 

 

Divac je dodao da taj uspeh vraća veru u srpski sport.

 

"Počeli smo dobro Igre u Londonu, ali onda nismo imali sreće sa nekim četvrtim mestima. Miličino zlato je stiglo u pravom trenutku. Ja joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se zahvaljujem što nam je vratila veru", rekao je Divac novinarima u Londonu.

 

On je istakao da je posebno ponosan na Milicin odgovor u trenutku kada joj je čestitao zlato.

 

"Rekla mi je: 'Čast mi je da osvojim zlato za Srbiju'. Nadam se da će njen uspeh, ali i rezultati drugih sportista koji ohrabruju učiniti da u Riju budemo još bolji. Ovde smo imali 10 realnih šansi za medalju, nešto ostvarili, nešto nismo. Za dan dva ćemo napraviti analizu učinjenog", rekao je Divac.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.