Divac: Kandidovaću se za novi mandat

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Kandidovaću se za novi mandat

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbija (OKS) Vlade Divac rekao je da je dobio podršku nacionalnih saveza i da će se kandidovati za novi mandat.
Dobio sam podršku saveza, što mi je bilo bitno i kandidovaću se za novi mandat. Ne znam da li ću imati protivkandidata. Želim da nadogradimo rad Komiteta i u Riju postignemo još bolje rezultate – rekao je Divac novinarima u hotelu „Zira”.
Divac je predsednik OKS postao u februara 2009. godine, a ovog leta na Igrama u Londonu Srbija je osvojila četiri medalje – zlatnu, srebrnu i dve bronzane.


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKS: Divac ponovo kandidat

Izvor: B92, 04.Okt.2012

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac rekao je da je dobio podršku nacionalnih saveza i da će se kandidovati za novi mandat..."Dobio sam podršku saveza, što mi je bilo bitno i kandidovaću se za novi mandat. Ne znam da li ću imati protivkandidata. Želim da nadogradimo rad Komiteta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.