Desert Mountain Tribe u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 07.Maj.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desert Mountain Tribe u Elektropioniru

Fantastični momci  iz Londona, Desert Mountain Tribe, stižu nam 14. maja u beogradski Elektropionir. Fini prelazi gitare, jaki bubnjevi i dašak starog dobrog rok’n’rolla su ono po čemu je bend prepoznatljiv.

Ovaj mladi rok sastav poznat je po pesmama Take a Ride, Runaway, Coming Down, Heaven and Hell… Evropsku turneju, nakon Beograda, produžavaju u Prištini.

Ograničen broj karata može da se nabavi po promo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ceni od 300 dinara, na prodajnim mestima Eventim-a, Gigstixa-a, DD Tickets-a i Felix Shop-a. Nakon toga, karte su po ceni od 400 dinara, dok je na dan koncerta ulaz 500 dinara. Oni koji nisu u mogućnosti da uzmu svoju kartu na vreme, mogu da rezervišu putem mejla office@rocksvirke.com, a karta će ih čekati na ulazu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.