Deca od Deda Mraza traže tatu

Izvor: B92, 24.Dec.2012, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca od Deda Mraza traže "tatu"

Nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji otkriva da je "tata" na 10. mestu liste najtraženijih poklona od Deda Mraza.

Prema pisanju londonskog "Telegrafa", mnoga deca su spremna da zaborave na najnoviji iPad, igračke, slatkiše ili kućnog ljubimca samo da bi ponovo imali oca koji će brinuti o njima.

Prvo mesto na listi najtraženijih poklona, takođe, bi moglo da bude veliko iznenađenje za mnoge roditelje jer se na njemu nalazi brat ili sestra. Na drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pravi irvas, a na trećem živi konj, dok je na četvrtom nekako neočekivano automobil.

Istraživanje, koje je obuhvatilo decu staru izmedju četiri i 12 godina, pokazalo je da deca najviše traže i psa (5), čokoladu (6) i lizalicu (7). Na osmom mestu je sneg, a na devetom kuća.

Među 50 najtraženijih poklona od Deda Mraza, 17 se odnosi na kućne ljubimce i druge životinje - magarca, pile, pa čak i slona.

Na listi se pojavljuju i čisto materijalne stvari kao što su iPhone-i i iPad-i. Oni najmaštovitiji traže Mesec, mašinu za putovanje kroz vreme ili... cveklu.

Jedno dete je tražilo Evu Longoriju, a drugo Harija Stajlsa, pevača grupe "One Direction". "Mama" kao poklon za Božić zauzela je tek 23. mesto na listi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deda Mraze donesi mi...tatu!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2012

Među 50 najtraženijih poklona od Deda Mraza, 17 se odnosi na kućne ljubimce i druge životinje - magarca, pile, pa čak i slona."Mama" kao poklon za Božić zauzela je tek 23. mesto na listi..LONDON - Nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji otkriva da je "tata" na 10. mestu liste najtraženijih...

Nastavak na Kurir...

Deca od Deda Mraza traže 'tatu'

Izvor: medio.rs, 25.Dec.2012, 10:51

Nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji otkriva da je "tata" na 10. mestu liste najtraženijih poklona od Deda Mraza.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.