De Laurentis spremio dva poklona za Sarija!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Laurentis spremio dva poklona za Sarija!

Napoli bi u letnjem prelaznom roku mogao da dovede dva kvalitetna pojačanja.

Preneli smo danas da je Mauricio Sari doneo odluku da ostane u Napulju, uprkos brojnim pisanjima da bi mogao da se preseli u londonski Čelsi.

On je prelomio, produžiće saradnju sa timom sa "San Paola", više o svemu tome OVDE.

Priča se da ga De Laurentis nije ubedio nekim velikim pojačanjima, kako klub jednostavno nema dovoljno novca da se bori sa konkurencijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za kvalitetna pojačnja na današnjem tržištu, ali bi Sari ipak mogao da dobije dva "poklona" ovog leta.

Naime, uprava kluba sprema ponude za dvojicu veznih fudbalera, jednog iz Barselone i jednog iz Evertona.

U pitanju su portugalski reprezentativac Andre Gomeš, kao i holandski internacionalac i bivši kapiten Ajaksa Dejvi Klasen.

Gomeš je već neko vreme na izlaznim vratima Barselone, bilo je priče da bi mogao da se preseli u Premijer ligu, kako su za njegove usluge bili zainteresovani Vest Hem i Totenhem, a u svojim redovima ga je želeo i Juventus, ali izgleda da su odustali sada kada su se dogovorili sa Džanom.

Tako bi Napoli mogao da se dogovori sa Barselonom i preseli ga u svoje redove, a kada je Klasen u pitanju, on je bio povezivan sa prelaskom pod Vezuv i u januarskom prelaznom roku, ali do realizacije nije došlo.

Holanđanin nije dobio pravu šansu u Evertona, a kako gazde "Karamela" planiraju novu rekonstrukciju, jasno je da bi Klasen mogao da ide, pa bi prelazak u Napoli, čini se, bio idealno rešenje za holandskog reprezentativca.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.