Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dao i Mitrović, prvenac u dresu Fulama (VIDEO)

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je prvenac u dresu Fulama. On je u 14. minutu doveo tim iz Londona u vođstvo u gostima protiv Bristol Sitija.

Popularni MitroGOL se našao na pravom mestu i sa nekoliko metara zatresao mrežu domaćina. Tim Slaviše Jokanović je poveo, ali je Bristol izjednačio. Trenutno je 1:1.

Pogledajte gol Mitrovića!

Nekadašnji napadač Partizana i Anderlehta ove zime je stigao na "Krejven Kotidžu" sa pozajmice iu Njukasla, gde je uglavnom grejao klupu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) MITROVIĆEV PRVENAC: Srbin postigao gol za vođstvo Fulama na gostovanju Bristolu

Izvor: Kurir, 21.Feb.2018

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je prvi gol u dresu novog kluba Fulama koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.