Dani odluke za zvezdu Totenhema: Pobeda ili vojska

Izvor: Mondo, 15.Avg.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani odluke za zvezdu Totenhema: Pobeda ili vojska

Ofanzivac londonskog kluba moraće sa reprezentacijom da osvoji Azijske igre. U suprotnom će dobro razmisliti kako da nastavi karijeru na najvišem nivou.

Foto: Guliver/Getty images/Yifan Ding

Turnir u fudbalu na Azijskim igrama u Indoneziji imaće posebnu važnost za značajan deo fudbalera.

To se posebno odnosi na zvezdu Totenhema Son Hjung Mina (26 godina), koji već tri godine sa velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspehom igra za londonski klub i jedan je od najvažnijih igrača Maurisija Poketina.

S obzirom na zakon njegove države, Južne Koreje, Son je pred velikim imperativom:

Ako ne osvoji Azijske igre i ne donese kući značajnu titulu i medalju, on će morati da služi obavezan vojni rok u trajanju od 21 meseca.

Iako je u najboljim fudbalskim godinama, tu obavezu neće smeti da odlaže, već će je započeti u naredne dve godine.

Totenhem mu je u takvim uslovima dozvolio da učestvuje na Azijskim igrama, uz nadu da neće na dve godine ostati bez krilnog napadača, koji je u dresu "pevaca" odigrao 141 meč i postigao 47 golova.

Južna Koreja igra u grupi protiv Malezije, Kirgistana i Bahreina, koga je već ubedljivo savladala (6:0).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.