Da se igra samo u decembru, Vest Hem bi se borio za titulu prvaka (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se igra samo u decembru, Vest Hem bi se borio za titulu prvaka (VIDEO)

Tim iz Londona u poslednjem mesecu u godini osvojio 15 bodova, što je njegov klupski rekord u Premijer ligi za jedan mesec.

Vest Hem je u decembru opravdao to što je u letnjem prelaznom roku izdvojeno mnogo novca za dobra pojačanja i za dolazak iskusnog čileanskog trenera Manuela Pelegrinija (65), prvaka Engleske s Mančester sitijem 2014. U Premijer ligi je pobedio na pet mečeva, pripale su mu i poslednje tri utakmice u gostima, a izgubio je samo od Votforda i to pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svojom publikom na Olimpijskom stadionu u prestonici.

U decembru je za sada više bodova uzeo samo Liverpul, vodeći tim na tabeli, koji je prvu polovinu sezone jedini završio bez poraza (16-3-0). "Redsi" su pobedili na svih šest mečeva, a savršeni mesec su zasladili i pobedom protiv Napolija na Enfildu u poslednjem kolu Lige šampiona, koja je presudila da odu u osminu finala.

Felipe Anderson vs southampton pic.twitter.com/J7wAko5cqI— Vagabundo Esportista (VEsportista) December 27, 2018

U poslednjoj utakmici 19. kola Vest Hem je bio uspešan i kao gost Sautemptona - 2:1. Svi golovi su pali u devet minuta. Domaćin je poveo preko svog napadača Redmonda u 50. minutu, a preokret je režirao Brazilac Felipe Anderson, pojačanje iz Lacija, u 53. i 59. On je u prvih deset utakmica u prvenstvu dao samo jedan gol, a u potonjih devet čak sedam.

Englezi do kraja godine igraju još jedno kolo. Derbi je na Enfildu - Liverpul dočekuje Arsenal u subotu u 18.30 časova. Vest Hem je u nedelju gost Barnlija (15.15).
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poketino: Ne poredite nas sa Atletikom, ima para kao Siti i Liverpul

Izvor: MozzartSport.com, 28.Dec.2018

Pet vezanih pobeda u Premijer ligi. Usput, proboj u osminu finala Lige šampiona i eliminacija Arsenala u Liga kupu. Još važnije: stil. Milina je gledati Totenhem poslednjih sedmica, te se mnogi pitaju može li tim iz Londona da zapreti Liverpulu i Mančester Sitiju i smatra se istinskim trećim kandidatom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.