DŽONI DEP SVE ČINI ZA MALOG FANA

Izvor: Kurir, 09.Okt.2010, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽONI DEP SVE ČINI ZA MALOG FANA

Snimajući nove „Pirate s Kariba“ u Londonu, glumac Džoni Dep odlučio je da se u ulozi pirata Džeka Speroua pojavi u jednoj londonskoj školi. Njegova devetogodišnja obožavateljka Beatris Delap pisala mu je da dođe u njenu školu kako bi zajedno digli pobunu protiv njenih profesora. Džoni se zaista tamo pojavio, upoznao se sa devojčicom.

- Izvadio je moje pismo iz džepa i rekao mi je da će ga uramiti. Zatim je dodao: „Možda nije pametno da se bunimo danas, jer policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << motri na mene“ - ispričala je presrećna devojčica.

Ovo nije prvi put da je Džoni izveo ovakav šou za obožavaoce. I 2008. godine se prerušen u pirata pojavio u jednoj dečjoj bolnici, gde je mališanima čitao priče pred spavanje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.