DŽEGER SE PLAŠIO SAMO MAME?!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEGER SE PLAŠIO SAMO MAME?!

LONDON - Iako je i sam nosio prilično smele kombinacije na sceni Mik Džeger je od svoje nekadašnje supruge Bjanke tražio da se upristoji i pokrije, tvrdi autorka knjige o privatnim životima rokenrol zvezda, Debra Šeron Dejvis.

LONDON - Iako je i sam nosio prilično smele kombinacije na sceni Mik Džeger je od svoje nekadašnje supruge Bjanke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tražio da se upristoji i pokrije, tvrdi autorka knjige o privatnim životima rokenrol zvezda, Debra Šeron Dejvis.

U knjizi "Bekstejdž pas VIP" (BackStage Pass VIP) koja se nedavno pojavila u britanskim knjižarama, autorka tvrdi da je frontmen grupe "Rolling Stones" naredio svojoj prvoj supruzi da obuče brus ispod svog providnog topa jer mu je majka dolazila u posetu.

Dejvisova, koja je 80-ih išla na turneje sa "Stonsima", navodi i da se Bjanka nije mnogo uzbuđivala oko toga da li će uznemiriti Džegerovu majku.

"Bjanka je odbila, besno izašla napolje i ostavila Džegera da nervozno donese poslužavnik sa čajem i kolačićima za svoju majku", kaže autorka, a prenosi Dejli mejl.

U knjizi, Dejvisova piše i o drugom čuvenom britanskom muzičaru Džonu Lenonu i tvrdi da je čuveni "Bitls" patio od bulimije.

Prema njenim rečima, Lenon je osim bulimije imao sklonost ka čudnim kombinacijama hrane poput pirinča sa sladoledom. Dejvisova kaže da je Lenon obožavao da jede ali da je mrzeo osećaj sitosti i zbog toga je namerno povraćao.

Knjiga Dejvisove baca svetlo na živote i brakove desetak rokenrol ikona od 50-ih do 80-ih.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.