DW: SPC i dalje ćuti o optužbama za seksualno zlostavljanje

Izvor: Danas, 14.Feb.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DW: SPC i dalje ćuti o optužbama za seksualno zlostavljanje

Srpska pravoslavna crkva pred sudom. Žrtve seksualnog zlostavljanja traže pravdu u Londonu, a analitičari tvrde da SPC, odbijanjem da se suoči sa tim problemom, gubi poverenje u narodu. Članak DW: SPC i dalje ćuti o optužbama za seksualno zlostavljanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Državni vrh upoznat sa pedofilijom u SPC

Izvor: Danas, 14.Feb.2019

Krajnje je vreme da Srpska pravoslavna crkva (SPC) preduzme konkretne korake i da se reši sveštenstva koje sramoti crkvu, a time i Republiku Srbiju i srpski narod - navodi se, između ostalog, u pismu sveštenika Bojana Jovanovića. Članak Državni vrh upoznat sa pedofilijom u SPC se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.