DVA DEČAKA OD 10 I 11 GODINA KRIVA ZA POKUŠAJ SILOVANJA

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 03:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA DEČAKA OD 10 I 11 GODINA KRIVA ZA POKUŠAJ SILOVANJA

LONDON - Dva dečka, stara 10 i 11 godina, proglašena su danas u sudu krivim za pokušaj silovanja osmogodišnje devojčice prošle godine u oktobru u blizini njene kuće u zapadnom delu Londona.

Smatra se da su ovi dečaci najmlađi optuženici za pokušaj silovanja, javio je Rotjers.

Porota je donela odluku o krivici dečaka, sa 10 glasova za i dva protiv, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle dve nedelje suđenja.

Tužilac je objasnio da su dečaci prišli devojčici u blizini njene kuće, gde se igrala sa drugaricom. Oduzeli su joj skuter i rekli da će joj ga vratiti samo aku uradi šta od nje traže.

Tražeći neko dovoljno mirno mesto da bi mogli da je napadnu, dečaci su devojčicu odveli do jednog stambenog bloka i poljane u blizini njihovih kuća.

Odbrana dvojice dečaka je tvrdila da nije bilo silovanja i da je bila u pitanju igra, da su dečaci možda malo preterali, ali da je u suštini bila igra i loše ponašanje.

Presude dvojici dečaka biće izrečene kroz dva meseca.

 

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.