DULE BAŠ ZACEPIO: Pozanto koliku platu je Vlahović tražio od Arsenala, Tobdžije se PUŠE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2022, 14:15

DULE BAŠ ZACEPIO: Pozanto koliku platu je Vlahović tražio od Arsenala, Tobdžije se PUŠE (FOTO)

Transfer još u magli.

Nije tajna da Arsenal silno želi Dušana Vlahovića. Menadžer tima iz Londona Mikel Arteta vidi Srbina kao idealno rešenje za svoj napad pošto je praktično otpisao Pjera-Emerika Obamejanga. Međutim, engleski mediji pišu da još mnogo toga treba da se utanači da bi do trtansfera došlo.

Kako se navodi, Fiorentina za napadača, kojem ugovor ističe u junu 2023. godine, traži obeštećenje od 70 miliona evra, Vlahović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi godišnju platu od 19 miliona evra, kao i ugovor na pet godina, dok njegovi agenti za transfer traže 18 miliona evra provizije.

There’s a reason some big clubs have swerved Dusan Vlahovic – but it hasn’t deterred Arsenal.

Also: Newcastle’s search for strikers and defenders continue…https://t.co/A9ikO67cmE

— Football365 (@F365) January 11, 2022

Arsenal može finansijski da odgovori zahtevima ovog transfera, a spremnu su i da pojačaju tim da bi bili što konkurentniji u Premijer ligi, kao i potencijalno u Ligi šampiona.

Italijanski mediji navode da je Juventus jako zainteresovan da dovede Vlahovića u Torino, pogotovo zbog činjenice da je napadač Federiko Kijeza pokidao ukrštene ligamente kolena. Predsednik Fiorentine bio je na udaru navijača kluba iz Firence kada je prodao Kijezu u Juventus, a navijači su već poručili da neće dozvoliti Vlahovićev odlazak u Torino.

Dušan Vlahović je u Fjorentinu stigao u leto 2018. godine iz Partizana za samo dva miliona evra, a za klub iz Firence je postigao 47 golova na 106 utakmica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.