DRAMA U LONDONU - ĐERE DOBIO PROTIVNIKA: Meč Mareja i Cicipasa će se dugo pamtiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 19:33

DRAMA U LONDONU - ĐERE DOBIO PROTIVNIKA: Meč Mareja i Cicipasa će se dugo pamtiti

Duel je igran dva dana.

Možda i poslednji put u životu Endi Marej je igrao na Vimbldonu. On je izgubio od Stefanosa Cicipasa sa 3:2 (7:6, 6:7, 4:6, 7:6, 6:4) u meću drugog kola i svi se nadamo da ovo nije kraj za Škota, ali svakako da je penzija blizu. Endi je ovaj meč igrao tačno deceniju posle prvog osvajanja Vimbldona i zbog toga je lovaj poraz verovatno još bolniji.

Dva dana trajao je duel dvostrukog šampiona Vimbldona i petog tenisera sveta.

S >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obzirom na to da nisu završili pre policijskog sata, duel je prekinut u četvrtak pri vođstvu Britanca od 6:7 (3), 7:6 (2), 6:4.

Ipak, drugog dana je Grk bio bolji i tako je uspeo da pobedama nad dva grend slem šampiona (Dominik Tim, Endi Marej)da dođe do duela u terćem kolu gde ga čeka Laslo Đere.

Srbin je lošije rangiran od Stefanosa Cicipasa, pa iako mnogi misle da je ovo pristrasno, Đere je verovatno čak i bliže prolazu u četvrtu rundu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.