DRAMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Preminula devojka iz Velike Britanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 17:24

DRAMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Preminula devojka iz Velike Britanije

Avion koji je leteo od Istanbula do Londona, morao da sleti u Beograd.

Devojka (20) iz Velike Britanije preminula je u Beogradu nakon što je avion, kojim se vraćala u domovinu nakon operacije želuca u Turskoj, hitno sleteo na naš aerodrom, jer joj je pozlilo.

Iz aviokompanije potvrdili su za portal Aero.rs da je avion, koji je leteo od Istanbula do Londona, morao da sleti u Beograd, jer je jednom od putnika pozlilo.

- Zdravlje i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednost naših putnika su prioritet, te je putnik napustio avion kako bi dobio hitnu medicinsku pomoć. Neverovatno smo tužni što čujemo da je putnik preminuo nakon lečenja i naše misli su u ovom trenutku sa porodicom - naveli su iz kompanije WizzAir.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.