Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023, 19:01

DRAMA IZNAD NEMAČKE: Zapalio se motor aviona u kome su se nalazili članovi tima Arsenala

Članice Ženskog fudbalskog kluba Arsenal preživele su pravu dramu u nedelju uveče prilikom pokušaja da se iz Nemačke vrate u London. Arsenal je igrao meč Lige šampiona protiv Volfsburga. Po pokušaju da polete sa aerodroma „Braunšvajg“ u Volfzburgu, zapalio se motor „Boinga 737“. Incident je izazvala jedna ptica koja je uletela u motor. Arsenal women […] The post DRAMA IZNAD NEMAČKE: Zapalio se motor aviona u kome su se nalazili članovi tima Arsenala appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

HOROR SCENA U NEMAČKOJ: Zapalio se Arsenalov avion i to dok je prvi tim bio u njemu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2023

Na sreću niko nije stradao Užasne scene viđene su danas na aerodromu u kada se zapalio avion u kojem su bile fudbalerke Arsenala koje su se vraćale u London sa utakmice Lige šampiona. Na fotografijama se jasno vidi da se motor Boinga 737 zapalio dok je pokušao da uzleti sa piste sa aerodroma u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.