DOLI PARTON ŽELI DUET SA LEJDI GAGOM I MADONOM

Izvor: Kurir, 30.Maj.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLI PARTON ŽELI DUET SA LEJDI GAGOM I MADONOM

LONDON - Američka pevačica Doli Parton izrazila je želju da snimi duet s Lejdi Gagom ili Madonom, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj. Doli Parton je kazala da je obožavateljka dve pop kraljice i ocenila da bi bilo koje od

LONDON - Američka pevačica Doli Parton izrazila je želju da snimi duet s Lejdi Gagom ili Madonom, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

Doli Parton je kazala da je obožavateljka dve pop kraljice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i ocenila da bi bilo koje od njih dve "savršeno odgovarala" njenom kantri zvuku.

"Volela bih da snimim duet, oduvek želim da radim s Madonom, ali me nikada nije pitala. Jednako sam žestoka kao njih dve. Bila sam ekstravagantna pre nego što su one to postale", kazala je pevačica.

Doli Parton je nedavno izjavila da je "zaljubljena" u Lejdi Gagu, koju je nazvala "divnom" pevačicom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.