DODIK UPOZORIO NA MRAČNU ULOGU LONDONA: Oni žele da Republika Srpska u potpunosti NESTANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 20:20

DODIK UPOZORIO NA MRAČNU ULOGU LONDONA: "Oni žele da Republika Srpska u potpunosti NESTANE"

Dodik odgovara na pritiske sa Zapada

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se javnosti preko svog naloga na mreži "Iks". On je naveo da Velika Britanija želi da RS nestane i da to više i ne krije. 

- Da se bilo ko od njih iskreno zalaže za očuvanje mira i stabilnosti u BiH, insistirali bi na doslednoj primjeni Dejtonskog sporazuma, a ne bi huškali Bošnjake da rade protiv Srba. Njihova politika na ovom prostoru je najviše doprinela da se produbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepoverenje između Srba i Bošnjaka. Takva podrška ne treba ni Bošnjacima, jer im ne pomaže - napominje Dodik.

Dodik ističe da je jedini napredak u BiH moguć kroz dogovor. 

Британија више и не крије да жели да Републикa Српскa у потпуности нестане. То знају људи који живе у Српској.

Да се било ко од њих искрено залаже за очување мира и стабилности у БиХ, инсистирали би на досљедној примјени Дејтонског споразума, а не би хушкали Бошњаке да раде…

— Милорад Додик (@MiloradDodik) January 16, 2024

(Srbija Danas)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.