DANIJEL REDKLIF NAJPLAĆENIJI MLADI GLUMAC

Izvor: Kurir, 29.Nov.2011, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANIJEL REDKLIF NAJPLAĆENIJI MLADI GLUMAC

Robert Patinson, glavni glumac u vampirskom serijalu Sumrak, preskočio Redklifove kolege Emu Votson i Ruperta Grinta

LONDON - Britanski Hit magazin objavio je godišnju listu najbogatijih mladih zabavljača koji imaju manje od 30 godina, a na prvom mestu te liste našao se glumac Danijel Redklif, zvezda filmske franšize o mladom čarobnjaku Hariju Poteru.

Robert Patinson, glavni glumac u vampirskom serijalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Sumrak", pomerio se sa petog na treće mesto ove liste preskočivši Redklifove kolege iz "Harija Potera", Emu Votson i Ruperta Grinta, prenosi "Hit magazin".

Glumica Kira Najtli, koja je glumila u filmskom serijalu ""Pirati sa Kariba"" nalazi se na drugom, dok se pevačica Adel nalazi na 16. mestu top liste.

Redklif (22), koji je igrao dečaka čarobnjaka u filmskoj adaptaciji romana Džouan Ketlin Rouling, zaradio je 80 miliona dolara tokom svoje karijere, a glumčeva zarada za 2011. godinu uvećala se za 9,4 miliona dolara u odnosu na 2010. godinu, piše Hit magazin.

Najtlijeva je zaradila 47,8 miliona dolara, dok je Patinson zaradio 38,7 miliona dolara.

Nakon njih na listi se nalaze Ema Votson sa zaradom od 37,2 miliona dolara i Rupert Grint sa 33,7 miliona dolara.

Britanska pevačica Adel, čiji je drugi album "21" najprodavaniji album širom sveta tokom ove godine, ima zaradu od 11,9 miliona dolara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoće ga dolari: Danijel Redklif najplaćeniji mladi glumac

Izvor: CrveniTepih.com, 29.Nov.2011

Britanski 'Hit magazin' objavio je godišnju listu najbogatijih mladih zabavljača koji imaju manje od 30 godina, a na prvom mestu te liste našao se glumac Danijel Redklif zvezda filmske franšize o mladom čarobnjaku Hariju Poteru. Robert Patinson, glavni glumac u vampirskom serijalu 'Sumrak' pomerio...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Najplaćeniji mladi glumac

Izvor: S media, 29.Nov.2011

Britanski "Hit magazin" objavio je godišnju listu najbogatijih mladih zabavljača koji imaju manje od 30 godina..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.