Čudo iz Hondurasa u Totenhemu

Izvor: S media, 13.Avg.2010, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo iz Hondurasa u Totenhemu

Prema pisanju engleskih medija, uprava Totenhema postigla je dogovor sa 17-ogodišnjim Entonijem Lozanom, koji bi uskoro trebalo da postane igrač kluba sa "Vajt Hart Lejna".

Mladi reprezentativac Hondurasa je član Olimpije iz Tegusigalpe, za koju je odigrao tek šest utakmica, ali je već postigao tri gola, dok u mladoj reprezentaciji svoje zemlje ima još impresivniji učinak, obzirom da je na osam utakmica 11 puta bio strelac.

Lozano je u Londonu proveo 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dana na probi u Totenhemu, gde je očigledno "osvojio" menadžera Harija Rednapa, koji je spreman da mu ponudi ugovor, ali je pitanje koliko će sve moći brzo da se odradi, pošto mladi fudbaler tek krajem aprila sledeće godine postaje punoletan.

Za sada nema zvaničnih informacija o uslovima transfera i ugovoru koji bi 17-ogodišnji fudbaler trebalo da potpiše, ali engleski mediji prenose da je posao sigurno završen.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.