Crveno-beli krenuli za London

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli krenuli za London

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na aerodrom Nikola Tesla odakle će čarter letom krenuti za London, gde će u utorak odigrati utakmicu 3. kola Lige šampiona protiv ekipe Totenhema.
Trener Vladan Milojević na put je poveo 20 igrača koji će u glavnom gradu Engleske pokušati da naprave još jedno iznenađenje u najelitnijem evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalskom takmičenju.
Nakon odigrana dva kola Zvezdin skor je jedan trijumf protiv Olimpijakosa i poraz protiv nemačkog Bajerna.
Totenhem je iz dve utakmice osvojio samo bod na gostovanju u Atini, a doživeo je pravi rezultatski debakl na svom terenu u duelu sa Bavarcima.
Utakmica između Totenhema i Crvene zvezde igra se u utorak sa početkom u 21 sat.
Radio televizija Srbije ovaj susret prenosice na svom Prvom programu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Crveno-beli otputovali za London

Izvor: RTS, 21.Okt.2019

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su čarter letom za London, gde će u utorak odigrati utakmicu 3. kola Lige šampiona protiv ekipe Totenhema. Direktan prenos utakmice od 21 sat u utorak moći ćete da pratite na Prvom programu RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.