Cijene nafte u porastu

Izvor: Capital.ba, 07.Okt.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cijene nafte u porastu

LONDON, Cijene nafte danas su u porastu usljed povećanih nadanja da će biti postignut napredak u američko-kineskim trgovinskim pregovorima. U Londonu je cijena sirove nafte “brent” iz Sjevernog mora veća za 34 centa i sada je 58,71 dolar po barelu. U NJujorku je cijena svijetle sirove nafte porasla za 35 >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << centi i sada iznosi 53,16 dolara po barelu. Na obje berze prošle sedmice su cijene nafte bile u padu za više od pet odsto naklon loših ekonomskih podataka iz SAD i Kine, dok je spor između dvije najjače ekonomije narušio i izglede globalne privrede. Američki i kineski zvaničnici sastaće se 10. i 11. oktobra u sklopu novih napora za postizanje dogovora. Srna Чланак Cijene nafte u porastu се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova runda trgovinskih pregovora između SAD i Kine 10. oktobra

Izvor: Capital.ba, 07.Okt.2019

VAŠINGTON, Zvaničnici SAD sastaće se sa visokorangiranim zvaničnicima Kine u četvrtak, 10. oktobra, kako bi započeli novu rundu pregovora o trgovini sa ciljem smirivanja tenzija između dvije najveće svjetske ekonomije, potvrđeno je danas iz Bijele kuće. Portparol Bijele kuće Stefani Grišam...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.