Cijene nafte porasle petu sedmicu zaredom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2023, 08:10

Cijene nafte porasle petu sedmicu zaredom

Na svjetskim tržištima cijene nafte su porasle i prošle sedmice, pete zaredom, jer se trgovci nadaju da će potražnja za "crnim zlatom" ostati relativno snažna, uprkos usporavanju ekonomskog rasta. Cijena barela na londonskom tržištu je porasla prošle sedmice 4,8 posto, na 84,99 dolara, dok je na američkom tržištu barel poskupio 4,6 posto, na 80,58 dolara. U fokusu trgovaca su prošle sedmice bile odluke američkog FED-a i Evropske centralne banke o povećanju kamatnih stopa za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cene nafte porasle petu nedelju zaredom: Trgovci se nadaju da će potražnja ostati relativno snažna

Izvor: Blic, 31.Jul.2023

Na svetskim su tržištima cene nafte porasle i prošle nedelje pete zaredom, jer se trgovci nadaju da će potražnja za "crnim zlatom" ostati relativno snažna, uprkos usporavanju rasta ekonomije.

Nastavak na Blic...

Nafta uzbrdo petu nedelju uzastopno

Izvor: 24sedam.rs, 31.Jul.2023

Cena barela brenta na londonskom tržištu porasla je prošle sedmice gotovo pet osto, a jednako je i u SAD

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.