Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cijene nafte iznad 106 dolara

Cijene nafte danas su u Londonu bile iznad 106 američkih dolara za barel zbog eskalacije napetosti oko Sirije koji povećavaju rizik širenja sukoba na cijelu bliskoistočnu regiju. U Londonu cijena barela nafte za isporuke u avgustu porasla je 35 centi, na 106,28 dolara, dok je na američkom tržištu barelom trgovano po 65 centi višoj cijeni, od 98,5 dolara, prenosi SEEbiz. Strahuje se da bi sukob u Siriji mogao da se proširi na cijelu bliskoistočnu regiju gdje se proizvodi značajan dio ...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Cijene nafte stabilne uoči Fedova sastanka

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Jun.2013, 14:35

LONDON - Na londonskom je tržištu cijena barela sirove nafte ostala gotovo nepromijenjena u odnosu na jučerašnje zatvaranje tržišta i iznosila je 105,28 dolara.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.