Cicipas nadigrao Medvedeva u Londonu

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cicipas nadigrao Medvedeva u Londonu

Grk Stefanos Cicipas savladao je Rusa Danila Medvedeva sa 2:0 po setovima 7:6, 6:4, u prvom meču Grupe „Andre Agasi“ na završnom turniru u Londonu. U drugom susretu ove grupe sastaju se Rafael Nadal i Aleksander Zverev. Meč počinje u 21.00, a prenos je na našem Drugom programu.
Cicips je zabeležio svoju prvu pobedu na završnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turniru i ostvario svoj prvi trijum nad Danilom Medvedevom na ATP turu, predhodno su se sastajali pet puta i Rus je sve mečeve rešio u svoju korist.

Cicipas je imao više snage i koncentracije u izuzetno uzbudljivom i neizvesnom meču. Prvi set rešio je u svoju korist u taj-brejku. U drugom odlučujući je bio deveti gem, kada je oduzeo servis protivniku, a potom rešio set i meč.
U prvom setu oba tenisera su čuvala svoj servis, a jedina brejk šansa viđena je u drugom gemu, kada Cicipas nije uspeo da je realizuje. Set je rešen u taj-brejku.
Grk je dva puta dolazio do mini-breka prednosti, međutim Medvedev je uspevao da sustigne protivnika. Međutim, kada je Cicipas pri rezultatu 5:5, ponovo oduzeo servis protivniku, Rus nije uspeo da odgovori - 7:5.
Velika borba i u drugom setu. Neizvesnost je trajala sve do samog finiša. Cicipas je prvo u sedmom gemu propusti dve brejk prilike da bi u devetom gemu oduzeo servis protivniku, a potom bio siguran na svoj servis i stavio tačku na ovaj meč - 6:4.
Cicipas će u drugom kolu, u utorak, igrati sa boljim iz večerašnjeg duela u kome sastaju Nadal i Zverev - 21.00 RTS1.
Kompletne rezultate obe grupe pogledajte ovde.
 
 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cicipas nadigrao Medvedeva u Londonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2019

Grk Stefanos Cicipas savladao je Rusa Danila Medvedeva sa 2:0 po setovima 7:6, 6:4, u prvom meču Grupe „Andre Agasi“ na završnom turniru u Londonu. U drugom susretu ove grupe sastaju se Rafael Nadal i Aleksander Zverev. Meč počinje u 21.00..Cicips je zabeležio svoju prvu pobedu na završnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

ZAVRŠNI MASTERS LONDON: Cicipas priredio novo iznenađenje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 01:12

Grk došao do prve pobede...Grčki teniser Stefanos Cicipas savladao je Danila Medvedeva u prvom kolu grupe "Andre Agasi" završnog Mastersa u Londonu rezultatom 2:0 (7:6, 6:4). Šesti teniser sveta je rivala savladao posle jednog sata i 43 minuta neizvesne borbe. To je već drugo iznenađenje u Engleskoj,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.