Chew Lips večeras u SKC-u

Izvor: B92, 26.Maj.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chew Lips večeras u SKC-u

U okviru novopokrenutog BDW Dizajnights festivala, koj je sastavni deo Beogradske nedelje Dizajna, 26. maja u SKC-u u Beogradu nastupa engleski trio Chew Lips.

Londonski pop trio Chew Lips osnovan je 2008. godine. Čine ga pevačica Tigs i muzičari Vil Sanderson i Džejms Vatkins.

Nakon snglova "Solo" (januar 2009), "Salt Air" (jul 2009) i "Play Together" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (januar 2010), objavili su svoj debi album "Unicorn” u januaru 2010. Album je dobio 4 od 5 zvezdica u britanskom muzičkom magazine "Q” i prilično afirmativne ocene u muzičkim krugovima,

Kritičari su zvuk sastava Chew Lips opisali kao "minimal dance pop" udružen sa tehno ritmovima i lucidnim tekstovima po uzoru na LCD Soundsystem ili Princea.

Nakon koncerta Chew Lips za MTV afterparty program će biti zadužwn domaći bend Banda Panda Parties.

B92 i BDW vas besplatno vode na koncert Chew Lips, večeras, 26. maja, u SKC-u u 22.00h.

Prijavite se na karte@b92.net ostavite ime i prezime, broj kontakt telefona i u subjektu poruke, obavezno upišite Chew Lips.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.