Čelzi čeka Lazara do juna 2013.

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Dec.2012, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelzi čeka Lazara do juna 2013.

Do leta u Beogradu, onda pravac London. Još šest meseci provešće Lazar Marković u srpskom fudbalu, potom bi trebalo da se preseli u Englesku i obuče dres – Čelzija!

Scenario verovatnog nastavka karijere u Premijer ligi ponovo je aktuelizovan najavom da se prvak Evrope „raspituje za zdravlje” Partizanovog talenta. Skauti kluba sa „Stamford bridža” odavno drže na oku krilnog napadača crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a najnoviji razvoj događaja najavljuje da bi hitronogi fudbaler mogao na leto da deli svlačionicu sa Branislavom Ivanovićem i ostalim zvezdama „plavaca”.
Agenti zaduženi da prate igrače zanimljive Čelziju su posredstvom posrednika kontaktirali čelnike Partizana, kako bi prikupili sve potrebne informacije o Lazaru Markoviću. Obnova interesovanja samo je prilog vestima objavljenim u maju, u kojima se kaže da su dva kluba usmeno dogovorila transfer mladog Čačanina. Navodno za sedam miliona evra.
Od tada do danas, za Markovića su se raspitivali Inter, Arsenal, Šahtjor, Sevilja, Bajern, ali su crno-beli interes svih tih klubova vešto držali na distanci. Možda i zbog toga što ih je Čezi prvi pitao, neki kažu i kaparisao Lazara.
– Nije novost da Lazara skenira „milion” skauta, osim Arsenala, znam da ga prati dosta klubova, ali se u januaru ništa neće desiti. Marković ostaje u Partizanu, ima svoj razvojni put – rekao je sportski direktor crno-belih  Ljubiša Tumbaković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Markeca ponovo sele u Čelsi, a on razmišlja samo kako da popravi keca iz matematike

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2012, 09:42

  Iako su u Humskoj mesecima unazad uporno demantovali da će Lazar Marković preći u Čelsi, kako stvari stojeće ovaj transfer će biti ozvaničen u narednih nekoliko dana. Naime, prema pisanju gotovo svih beogradskih medija, najtalentovaniji fudbaler crno-belih trebalo je još u petak da otputuje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.