Čelsi zadržao prednost, pobeda i Sitija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi zadržao prednost, pobeda i Sitija

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas ekipu Hala sa 2:0 u 16. kolu Premijer lige i tako zadržali tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester siti.

Golove za Čelsi u Londonu postigli su Eden Azar i Dijego Kosta, a posao domaćinu olakšao je Tom Hadlston, koji je isljučen pola sata pred kraj utakmice.

Čelsi ima 39 bodova, tri više od Sitija, koji je u gostima pogotkom Frenka Lamparda sa 1:0 savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poslednjeplasirani Lester.

Najveće iznenađenje na početku engleskog šampionata, Sautempton, nastavio je niz loših rezultata, pošto je zabeležio četvrti uzastopni poraz.

Sautempton je u gostima izgubio od Barnlija, a jedini gol na susretu postigao je Ešli Barns.

Sautempton je sada peti na tabeli sa 26 bodova, a na tabeli ga je preskočio Vest Hem, koji je kao gost igrao 1:1 sa Sanderlendom. Istim rezultatom završen je i susret Krstal Palasa i Stouka.

Priliku da se učvrsti na trećem mestu imaće Mančester junajted, koji će od 18.30 igrati protiv Arsenala u gostima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi i Siti osvojili po tri boda

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Dec.2014

LONDON- Fudbaleri Čelsija i Mančester Sitija osvojili su po tri boda, dok je Sautempron poražen na gostovanju Barnliju, u današnjim utakmicama 16. kola engleske Premijer lige...Lider na tabeli nije dozvolio iznenađenje na Stamford Bridžu i sa po golom u oba poluvremena slavio protiv Hala sa 2:0,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.