Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Maj.2023, 20:51

Čelsi vratio Feliksa u Atletiko: Na “Vandi Metropolitano” nemaju pojma šta će s njim

To je potvrdio i predsednik “jorgandžija” Žoao Feliks se vraća u Atletiko Madrid, jer ga novi trener Čelsija, Maurisio Poketino, ne vidi u svojim planovima. Predsednik “jorgandžija”, Enrike Serezo, potvrdio je da londonski klub neće pokušati da otkupi portugalskog napadača od njih. – Obavešteni smo pre 24 sata da Poketino ne računa na Feliksa za Čelsijev projekat. Vratiće se […]
Vest Čelsi vratio Feliksa u Atletiko: Na “Vandi Metropolitano” nemaju pojma šta će s njim objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Poketino odlučio da Feliksa vrati u Atletiko, Čelsi prodaje 15 igrača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2023, 10:29

Portugalski fudbaler Žoao Feliks neće naredne sezone igrati za Čelsi, pošto je novi menadžer londonskog kluba Maurisio Poketino odlučio da portugalskog fudbalera vrati u madridski Atletiko, prenose španski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.