Čelsi slavio, Abramovič konačno gledao plavce - Zašto su Englezi napali Ruse?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 11:31

Čelsi slavio, Abramovič konačno gledao "plavce" - Zašto su Englezi napali Ruse?

Gest domaćina izazivao buru na društvenim mrežama.

Lampardovi momci su slavili sa ubedljivih 4:0 u Krasnodaru, sa četiri osvojena boda dele prvo mesto sa Seviljom u grupi E.

Meču je prisustvovao i vlasnik kluba sa "Stamford Bridža", ovo je tek drugi meč da Abramovič gleda uživo još od finala Lige Evrope protiv Arsenala maja prošle godine. Ruski vlasnik i dalje ne može nazad u London zbog problema sa vizom.

A engleski navijači su bili besni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već po početku utakmice.

Naime, pred početak svi igrači Čelsija su kleknuli kako bi iskazali podršku BLM pokretu. Kod Rusa to je uradilo tek četiri igrača. Englezima se ovo nije svidelo, direktor prenosa je i pokušao da 'sakrije' ovaj kadar te je pokazivao samo "plavce".

Sad da li je ovo preterivanje svako ima svoj sud, slično se desilo i u Marseju kada je gostovao Siti. "Građani" su kleknuli dok su se igrači Marseja zagrili na obodu centra i u minutu ćutnje odali počast ubijenom profesoru - incident koji je potresao Francusku.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.