Čelsi se odrekao Kovačića

Izvor: RTS, 13.Jun.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi se odrekao Kovačića

Vezni fudbaler Čelsija Mateo Kovačić naredne sezone neće biti igrač londonskog kluba, koji je odlučio da ne iskoristi mogućnost otkupa njegovog ugovora, prenose britanski mediji.
Vezni fudbaler Real Madrida prošlu sezonu na "Stamford bridžu" proveo je kao pozajmljeni igrač, pa će se posle ove odluke "plavaca" vratiti na "Santjago Bernabeu".

Kako se spekuliše, hrvatski fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će iz Madrida ponovo biti poslat na pozajmicu, a kao opcija za nastavak karijere 25-godišnjeg fudbalera pominje se njegov bivši klub Inter, u kome je proveo tri sezone.
Kovačić je ove sezone u svim takmičenjima za Čelsi odigrao 51 utakmicu i nije postigao nijedan pogodak.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Interu otvoren put, Čelsi se odrekao Kovačića

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2019

LONDON - Vezni fudbaler Čelsija Mateo Kovačić naredne sezone neće biti igrač londonskog kluba, koji je odlučio da ne iskoristi mogućnost otkupa njegovog ugovora, prenose britanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Interu se sprema lepa zarada!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019

Moraju do kraja meseca da zarade 50 miliona evra, uskoro će završiti veliki posao...Kako prenosi Đanluka Di Marcio, Inter bi u narednih par dana trebalo da zaradi 25 miliona evra od prodaje dvojice fudbalera...U pitanju su mladi belgijski internacionalci Zinjo Vanhezden i Ksijan Emers...Talentovani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.