Čelsi se ne predaje – pokušava da zadrži Azara

Izvor: B92, 01.Mar.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi se ne predaje – pokušava da zadrži Azara

Londonski Čelsi pokušaće da zadrži najboljeg fudbalera Edena Azara pa je obnovio pregovore oko produžetka saradnje, prenose britanski mediji.

Azaru ugovor sa "plavcima" ističe na leto 2020, što znači da je naredni prelazni rok prilika da klub zaradi od transfera i kompletnu situaciju hoće da iskoristi Real Madrid.

Belgijski napadač je nekoliko puta izjavio da mu je san da obuče dres Reala, koji je spreman da pošalje ponudu, ali Čelsi namerava da zadrži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Azara posebno nakon zabrane dovodjenja igrača na još godinu dana.

Real želi da po istom principu dovede Azara kao golmana Tiba Kurtou prošlog leta, kada je takodje ušao u poslednju godinu ugovora.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.